fredag 11 december 2009

phuskar... no meat. not my favorite...no beer, really not my favorite :)

okej, nu har vi alltsa efter taj mahal vart i rantanbore, dar va inte mycket mer an fint hotel och vardelos tiger safari. jag va ju helt bergsaker pa att fa se manga tigrar, va nastan lite radd av att sitta i en san oppen buss. nationalparken i sig va valdigt fin, men nagra tigrar sag vi inte ens skymten av. det visde sig att det inte ens va speciellt manga tigrar kvar i den arean. det va mer fagelsafari an tigersafari... sa besviken blev jag. pa vagen ut fran parken va det massa vilda apor men dom ville inte ens chafforen stanna vid... vi som alskar apor!!! lite andra djur som hjortata och antiloper va det dar da.

vart nata stopp va jaipur, dar bodde vi valdigt fint och alla som jobba pa hotellet va sa underbara. vi va pa city palace, vilket va ratt fint. det ar dar som maharajan o maharajni " bor". sen va vi aven vid amber fort, vilket va tufft och stort. kvallarna ar ju i princip valdigt lugna, inte manga utestallen for tva dancing queens som oss, men en kvall att vi pa takterassen och at god butter chicken och drack ol. valdigt trevlig staming men musik, "dockteater som va underbart rolig" och matte massa trevliga manniskor.
men efter tva natter i jaipur sa akte vi vidare till heliga staden phuskar, men bara 14000 invanare. och det va sa underbart att komma hit till denna stillsamma by. dom har en jatte bra marknad har och man kan faktiskt ga har utan att bli trakasserad, klart saljarna e lite pa men det far man leva med :) vi har aven lart oss att pruta ratt sa mycket, vi tror i vart fall att vi har blivit grymma :) sa igar och idag har vi strosat omkring har, vart vid brahma tempel och ikvall skall vi mota en svensk kille per, som vi motte pa marknaden. i dennastaden galler no meat, no kissing no alcohol. no meat ar ratt tuff for jag e ju inte sa jatte fortjust i vegetariskt. no kissing kan jag klara. no alcohol hade vart lite tufft men det e bara bullshit for varje stalle saljer ol bara att det inte star pa menyn. vad da dubbelmoral fran indierna?? iaf sa alskar jag detta stallet, sa mysig by!!! imorgon aker vi till okenstaden jalsalmer och da e det kamelsafari, weiii :)

indiernas motto(enligt mej ar) :
varfor kora i hoger eller vanster fil nar man kan kora i mitten?? fatta sjalv hur trafiken ar hehe.
hoppas ni alla har det bra hemma, glom inte uppdatera mej!!! pusss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar