onsdag 7 april 2010

on the way to bali :)

hej hopp!! nu har vi vart i singapore i 2 dagar. hade sallskap med den galne amerikanaren o en engelskman hit, va ratt nice att ha nagra killar med sig med akllt mas over gransen o sa :)
sen hittade vi ett nice hostel i little india. och det va typ som att vara tillbaka i ett mordenare indien. manniskorna da va lixom inte helt som indier i indien utan mkt mer relaxed o inte sa pushiga. men att se alla butiker fulla med saris, kryddor, blingbling fick an att tanka tillbaka. bara bra minnen da :) men resten av singapore va helt anorlunda. valdigt mordent som alla sa att det skulle vara. mkt skyskrapor(vilket jag har kommit fram till att jag gillar ) cool arkitektur, fina shoppingcenter, sa tyvarr va det lite dyrt. men likavel hade linda shoppingbyxan pa :P

kvallarna vart lugna , ingen ide att ga ut o dricka ol fo samma pris som hemma, men igar fick vi antligen se filmer som vi sa lange langtat efter.
singapore har gett oss ett bra intryck , sa varfor inte aka tillbaka nangang ?!! nar man blivit rik kanske :P

nu bar det av mot bali, och jag langtar jatte mkt. forst skall vi spendera dom sista singapore dollarna har pa flygplatsen.
hoppas ni har det bra hemma!!! om mindre an en manad ses vi :) pusss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar